torsdag 13 augusti 2009

Konst i VÄst ställer ut

Hej, alla konstvänenr!
KonstGränden gått i graven och blivit förråd på nytt (snyft). Det är sån´t som händer. Roligt så länge det varade och hade varit roligt om det fortsatt, men det är mycket jobb att ha ett galleri på tre personer.

Konstföreningen Konst i VÄst, som startades av en stor grupp konstnärer efter att ha ställt ut i några år utan att vara en förening, efter att jag samlade alla inför sommaren 2005, har utställning från och med idag. Bilderna till höger är mina. Den heter fyndigt nog "Västanfläkt" för visst är den en frisk fläkt med många unga deltagare också.

Marie Wickberg och Martina Bergsjö har varit med i flera år, Linda Åslund likaså. Och nu har två unga till dykt upp. Kalle Wickberg (vår yngsta) ställer ut fotografier, som är fantastiska i närheten till motivet och känslan för färg och detaljer. Therese Norell ställer ut akryler och jag gillar speciellt hennes fantastiska elefant.

Sedan finns förstås både Olle Persson och Elen Eide, Kjell Stenwreth och Elisabet Frändberg och tysken Hans-Ulrich Gyllenberg, ordföranden Marion Bergsjö och många andra.

Utställningen är öppen mellan 11 och 18 varje dag till och med söndag, den 16 augusti och finns på Hembygdsgården i Västra Ämtervik, där det också finns kaffe och massor av gôtt kaffebrô och ett torp bredvid, där du kan köpa fint hantverk.


Det är väl värt ett besök!
Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar