fredag 3 april 2009

Just 4 u på KonstGränden i Sunne

Välkomna på utställningen Just 4 uKonstGränden i Sunne Kvarngatan 25 (inne i gränden)!

Äntligen!
Snart är det Påsk och vi ska ha utställning på KonstGränden.

Konstrundan i Sunne kan starta!


Anna Svensson, Åsa Nilsson och jag, Margaretha W Runvik, kommer att hänga våra tavlor tillsammans och sedan är ni allihop varmt välkomna att komma dit och besöka oss. (Ni som inte kan, som bor långt borta eller så, kanske kan få se några bilder därifrån på denna blogg senare…)

KonstGränden kom till för att vi hade bestämt oss för att ha någonstans att visa vår konst tillsammans. Att vi skulle göra det, det hade vi bestämt. Nu fattades bara en plats… En fika på sta´n, lite diskussioner och så en vandring runt i Sunne. Men där, kanske, nää… Där då?, njaa… I källaren där?

Ja, vad tusan, vi frågar väl i alla fall!

Nej, källaren är upptagen.

Men de, det vill säga Mats och Elisabeth på Nya Design Mode i Sunne) hade också ett förråd ovanpå ett garage. Ja, vi kunde väl titta i alla fall.
Vi tittade – och föll pladask för charmen.
En stor vitkalkad vägg, som egentligen är en yttervägg av huset bredvid. De tre andra väggarna är gjorda av vanliga reglar och plank, ganska vanligt i ett förråd.

Ett förråd, som varje gång vi gör en utställning (den fjärde i ordningen) blir ett förtrollat rum med massor av bilder som kan visa dig något, inspirera dig eller få dig att fantisera. Ger livet nya möjligheter och bilder. Före jul pratade nå´n om Gamla Sta´n...

När vi siktar på att visa konsten på KonstGränden, är det mycket målande och tänkande. Hur ska vi göra den här gången? Var ska vi hänga, vilka ska hänga där, ska vi har speciellt tema, färg eller vad? Och när vi hängt är det så kul, så mycket att se fram emot. Det är så roligt!Vi hoppas du har tid och möjlighet att komma och besöka oss, någon av de tre dagarna! VÄLKOMMEN!

Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar